De beste PS3 Headsets

Playstation games zijn de ideale manier om te ontsnappen aan de realiteit door het ontdekken van nieuwe werelden, uitgedaagd worden en natuurlijk het plezier in gamen. Maar zodra je wordt afgeleid neemt dit genot al snel af, in first person shooters maar ook in RPG’s weer houdt afleiding je van het ultieme genot. Een belangrijke factor die je hierbij goed kan helpen om toch alles eruit te halen is geluid en dus headsets. Maar wat zijn nou de beste headsets voor de PS3? Hieronder geven we een paar suggesties als beste PS3 Headsets.

Sony Wireless Stereo Headset 7.1

Een uitstekende Headset van de makers van de PS3 zelf, met een 7.1 virtual surround sound krijg je daadwerkelijk alles mee waardoor je op het puntje van je stoel beland. Deze headset werkt naadloos binnen de PS3 waardoor alles gewoon klopt en met een batterij levensduur van 7 uur kan je de gehele avond door! Kortom een goede headset voor de juiste prijs.

Ear Force PX5

Een van de duurste headsets voor de PS3 maar dan krijg je wel waar voor je geld. De EAR Force PX5 beschikt over een digitaal programmeerbaar 7.1 surround sound waarin je tot 18 profielen kunt opnemen voor verschillende game settings. Ideaal als je een allround gamer bent die overal goed in wil zijn dus. Deze headset heeft alles wat je van een goede PS3 headset verlangt, hij laat de lichtste voetstappen horen maar heeft daarnaast leuke features als je zit te klooien met je vrienden op PSN.

Officiële PS3 Bluetooth headset

Is de bovenstaande Sony headset te veel van het goede voor jou? Maar wil je wel Sony kwaliteit dan kan dit zo maar de ideale oplossing zijn. Een goedkope headset maar met kwaliteit! Deze headset is te gebruiken voor ingame voice commands en door het dual-mic design wordt achtergrond ruis zo goed als helemaal verholpen. Doordat het een Sony product is krijg je in-game notifications over bijvoorbeeld het volume of je batterij duur. Een complete headset dus!

EAR Force P11

Dit is een headset die vooral om zijn prijs kwaliteit verhouding wordt geprezen, voor rond de €50,- heb je hem namelijk al in huis. Een prima headset met goede functionaliteiten voor een uitstekende prijs. Veel is hier dan ook niet meer aan toe te voegen!

Over

Ik ben al jaren een vervend gamer, op verschillende platformen. Vroeger op de Nintendo 64, de PlayStation 2 en de eerste Xbox maar tegenwoordig vooral de PlayStation 4 en de Xbox One. Ik blijf dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen en deel de meest belangrijke dan ook graag. Daarnaast vind ik het leuk om het leven makkelijker te maken, voor mij en voor andere. Dat probeer ik ook met deze website. Zodat mensen met minder verstand van game consoles toch een goede aankoop kunnen doen en niet onnodig te veel betalen.