De nieuwste games op een rij!

Zoals gezegd: PlayStation-kopen.org is terug! Om iedereen, waaronder mezelf, weer helemaal op de hoogte te brengen hier een update met de nieuwste games die onlangs zijn verschenen of komende maand zullen verschijnen. En er zitten een paar gruwelijke tussen. Zo is GTA 5 eindelijk beschikbaar voor de PlayStation 4!

Uitgekomen in oktober

FIFA 15

Elk jaar komt er een nieuwe versie uit, waarin er naast dat alle teams en spelers weer helemaal up-to-date zijn ook weer een verbetering is gemaakt in de gameplay. De grote vraag is dan ook altijd; is deze versie echt beter als de voorgaande FIFA? FIFA15 is is dat zeker, al is het in het begin even wennen na een paar dagen spelen ben je om.

DriveClub

DriveClub is de racegame voor de PlayStation 4! Deze game heeft een nieuw hoofdstuk aan het race genre toegevoegd door het eerste over de finish te gaan niet meer als enige maatstaf te zien. Je kunt in deze game dus winnen terwijl je niet als eerste over de streep bent gekomen. Door het toevoegen van challenges wordt deze game voor iedereen interessant: haal de hoogste gemiddelde snelheid op een bepaald punt, maak de beste drift in een bocht en ga zo maar door. Maar er wordt ook op een slimme manier een onderlinge strijd gecreëerd door je te koppelen aan één andere racer, doe je iets beter? Dan krijg je bonuspunten! Daarnaast gaat DriveClub, zoals de naam al zegt over racen in clubs. Met een team dus, teamwork is dan ook belangrijk binnen deze racegame!

The Evil Within

Deze game is in oktober uitgekomen voor de PlayStation 3. Deze griezelgame geeft je een wereld waarin onvoorstelbare gruwelen, wrede valkuilen en bijna ondraaglijke spanning je zenuwen tot het uiterste testen. Vecht om te overleven en ervaar pure angst aan de hand van een complexe verhaallijn en prachtig ontworpen omgevingen.

Borderlands the Pre-Sequel

Schiet en roof je een weg door een gloednieuw avontuur en ontdek de maan van Pandora! Scheur met nieuwe voertuigen met dodelijke wapens. En je weet wat dat betekent… Nog meer verwoesting!

Uitgekomen in november

Call of Duty: Advanced Warfare

De Call of Duty reeks is al jaren een van de best verkochte shooters, en dat was ook het geval bij Call of Duty: Advanced Warefare! Dit keer wordt je mee genomen naar oorlog in de toekomst. Met drones en futuristische wapens ga je het gevecht aan! Natuurlijk heeft deze game naast een gruwelijke storymode ook een vette online gameplay!

Assassin’s Creed Unity

Beleef de bestorming van de Bastille en de executie van koning Lodewijk XVI en groei met Arno uit tot een meestersluipmoordenaar die met het Franse volk een nieuwe toekomst smeedt. Gebruik ongelooflijke wapens zoals de Phantom Blade om je prooi uit te schakelen.

Assassins Creed Rogue

De 18e eeuw, Noord Amerika. Shay Patrick Cormac is een onbevreesd, jong lid van de orde van de Assassins. Hij ondergaat, tussen het geweld van de Franse en Indiase oorlog door, een duistere transformatie, dat de toekomst van de broederschap voor altijd verandert. Na een ruzie over een missie die tragisch afliep, wordt Shay verraden door de Assassins die hem proberen te vermoorden.

GTA 5

GTA 5 is er dan eindelijk voor de PlayStation 4! En hoe, de gameplay is drastisch veranderd. Zoals in onderstaande video is te zien speel je GTA 5 nu in First Person. Ik zou de game bijna opnieuw kopen alleen door deze toevoeging! Wat me weerhoud is echter dat er nog steeds geen online “Heists” in zijn opgenomen, maar wellicht dat dat later nog komt. Voor iedereen die deze game nog niet gespeeld heeft: dit is een aanrader en het geld meer dan waard!

Far Cry 4

Far Cry 4 wordt gereleased op 20-11-2014 en beloofd een heerlijke game te worden. De game speelt zich af in Kyrat, een adembenemende, levensgevaarlijke en woeste regio van de Himalaya’s die onder druk staat van het regime van een zelfbenoemde, alleenheersende koning. Far Cry 4 is te pre-orderen!

Dragon Age Inquisition

Vanaf 20-11-2014 beschikbaar. Verken een uitgestrekte fantasie wereld op de rand van een catastrofe in Dragon Age: Inquisition, een next-gen actie-RPG, waarin je keuzes de ervaring zullen vormen. In deze aankomende game zal je je stempel drukken in een expansieve en verhaal-gedreven wereld vol complexe personages, uitdagende gevechten en moeilijke beslissingen. Dragon Age Inquisition is te pre-orderen!

Uitkomend in december

The Crew

Deze game wordt 2 december gereleased maar is nu al te pre-orderen. Ga op een meedogenloze rit om de 510’s neer te halen, een gang van Detroits illegale straatracers. Jouw plan? Een reputatie opbouwen in de underground racing scene en stad voor stad hun activiteiten saboteren door heel Amerika heen.

Dat zijn de gruwelijkste games die komende maanden uitkomen voor de PlayStation 3 of 4. Je bestelt of pre-orderd ze natuurlijk eenvoudig bij één van de winkels die je terug vind op onze PlayStation Games pagina!

Over

Ik ben al jaren een vervend gamer, op verschillende platformen. Vroeger op de Nintendo 64, de PlayStation 2 en de eerste Xbox maar tegenwoordig vooral de PlayStation 4 en de Xbox One. Ik blijf dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen en deel de meest belangrijke dan ook graag. Daarnaast vind ik het leuk om het leven makkelijker te maken, voor mij en voor andere. Dat probeer ik ook met deze website. Zodat mensen met minder verstand van game consoles toch een goede aankoop kunnen doen en niet onnodig te veel betalen.