Gratis playstation network 13 – 16 februari

Komend weekend 13 – 16 februari kan iedereen met een playstation 4 gratis gebruik maken van het playstation network. Normaal kost het playstation network 7 euro per maand. In het playstation network abonnement zitten ook elke maand gratis games inbegrepen die gespeeld kunnen worden. Sony wil met deze actie het Playstation network bekender maken.

Over

Ik ben al jaren een vervend gamer, op verschillende platformen. Vroeger op de Nintendo 64, de PlayStation 2 en de eerste Xbox maar tegenwoordig vooral de PlayStation 4 en de Xbox One. Ik blijf dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen en deel de meest belangrijke dan ook graag. Daarnaast vind ik het leuk om het leven makkelijker te maken, voor mij en voor andere. Dat probeer ik ook met deze website. Zodat mensen met minder verstand van game consoles toch een goede aankoop kunnen doen en niet onnodig te veel betalen.