PlayStation 4 commercial

Een commercial zo goed als deze moet gedeeld worden. Bekijk welke voordelen de PlayStation 4 heeft, vooral de Share Button is te gruwelijk! Zo neem je gameplay zonder moeite op, of kijk je die van andere terug op youtube. Nodig iemand uit om mee te gamen, of zelfs het spel voor jou te spelen als je dat ene level steeds net niet haalt. Hij hoeft de game niet eens te hebben! Daarnaast sta je zo in contact met je PlayStation vrienden via de PlayStation app. Zo kun je ze altijd om hulp vragen. Ik heb eigenlijk al weer te veel gezegd, bekijk hier de nieuwe PS4 commercial:

Heb je nog geen PlayStation 4 maar heeft deze video je overtuigd? Bekijk dan het totale aanbod en kies de beste deal voor jou! Dat het de goedkoopste is heb ik al uitgezocht.

Over

Ik ben al jaren een vervend gamer, op verschillende platformen. Vroeger op de Nintendo 64, de PlayStation 2 en de eerste Xbox maar tegenwoordig vooral de PlayStation 4 en de Xbox One. Ik blijf dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen en deel de meest belangrijke dan ook graag. Daarnaast vind ik het leuk om het leven makkelijker te maken, voor mij en voor andere. Dat probeer ik ook met deze website. Zodat mensen met minder verstand van game consoles toch een goede aankoop kunnen doen en niet onnodig te veel betalen.