PlayStation 4 kopen

De PlayStation 4 is dan eindelijk in Nederland en het aanbod begint nu eindelijk te verschillen tussen de (online) winkels. Dus wil je een PayStation 4 kopen? Het aanbod is nu sterk uitgebreid met de eerste bundels en ook de eerste prijsverschillen zijn een feit. Op PlayStation-kopen.org geef ik een totaal overzicht van alle bundels en toon ik allen de goedkoopste aanbieder. Hieronder vind je dus een overzicht van alle soorten van de PlayStation 4 die in Nederland te koop zijn, voor de laagste prijs. Over het algemeen raad ik aan om een PlayStation 4 bundel te kopen, normaal gesproken bespaar je hier al snel tussen de 30,- en 60,- euro mee. Helemaal als je hem bij de goedkoopste aanbiedt koopt natuurlijk!

De goedkoopste PlayStation 4’s:

Waar moet je op letten bij een Playstation 4 kopen

Als je van plan bent om een PlayStation 4 te kopen dan is de keuze een stuk beperkter als bij de PlayStation 3. Hij is er namelijk alleen als 500GB versie, het verschil zit hem dus vooral in wat je er allemaal bij kunt krijgen. Zoals gezegd ben ik een fan van de bundels aangezien deze meestal veel voordeliger zijn, in verhouding dan. Voor een klein bedrag meer heb je er vaak al een extra game bij. Zou je beide los kopen ben je meestal veel meer kwijt. Natuurlijk is het dan wel zo dat de bundel bij je moet passen, als je de game nooit zal gaan spelen is het alsnog zonde. Zoals gezegd is het bovenstaande overzicht het totale aanbod PlayStation 4’s in Nederland. Zit er een bundel tussen waarvan je de game toch al wou hebben? Dan is dit waarschijnlijk de beste deal voor jou!

Een PlayStation 4 kopen, of toch de 3?

Hardcore gamers raad ik in de meeste gevallen aan om een PlayStation 4 te kopen, maar vind je het leuk om af en toe te gamen en wil je eigenlijk niet te veel betalen? Denk er dan eens over na om een PlayStation 3 te kopen. Deze zijn (veel) goedkoper en het aanbod games is veel groter. En de nieuwste games zullen de komende tijd ook nog steeds voor de 3 blijven uitkomen. Gaat het je puur om de nieuwste games die nog moet gaan uitkomen, dan is de PlayStation 4 natuurlijk de console die je moet hebben!