PlayStation Accessoires

PlayStation Accessoires zijn er in verschillende soorten, vormen en maten. Hierbij valt te denken aan (extra) controllers, de PlayStation Move, Headsets maar ook een zogenaamde Vault, waarmee je de PlayStation voorziet van een compleet nieuwe look. Het aanbod accessoires verschilt veel per winkel, maar ook in het algemeen. Zo zijn er accessoires ontwikkeld door PlayStation, als de PlayStation Move Racing Wheel. Maar er zijn ook accessoires gemaakt door merken als Big Ben, Gioteck, Thrustmaster en unieke controllers van MadCatz. Op deze pagina vind je de beste winkels voor jouw nieuwe PlayStation accessoires, het was voor mij niet meer te doen om een actueel beeld van alle mogelijke accessoires weer te geven. Wel zal ik ingaan op enkele must haves die uiteraard te koop zijn bij de winkels opgenomen in dit overzicht!

PlayStation Controller

Een extra PlayStation Controller is in mijn ogen een must have, want wat is er nou leuker dan met zijn tweeën te gamen? Tegen elkaar, of met elkaar! Hiervoor dien je natuurlijk wel de juiste PlayStation Games te hebben maar dat is bijzaak. Er zijn verschillende soorten controllers, de originele PlayStation Controllers maar ook goedkopere uitvoeringen van Big Ben, Gioteck of MadCatz. En deze hoeven niet eens slechter te zijn, zo maakt Gioteck bijvoorbeeld controllers speciaal voor fanatieke en professionele gamers en heeft MadCatz een controller speciaal voor Street Fighter X Tekken. Hier de goedkoopste originele controllers van PlayStation:

PlayStation Headset

Als je serieus wilt gamen dan wil je alles horen. Via een headset werkt dit het makkelijkste, de kleinste details worden opeens hoorbaar waardoor je nog sneller kunt reageren. De Playstation vereist een draadloze headset die werkt via de Bleutooth technologie. Een standaard USB headset werkt dus niet op je Playstation. Voor- en nadelen dus. Er is een breed aanbod headsets voor de PlayStation, vanaf €18,- voor een headset waarmee je ingame kunt communiceren tot een headset voor €349,- voor een optimaal geluid. En natuurlijk alles wat daar tussenin ligt. Hier enkele van de meest populaire Headsets voor de PlayStation:

PlayStation Toetsenbord

Als je jouw PlayStation hebt aangesloten op het internet dan ken je het probleem zeker, maar ook als je dat niet hebt weet je waar ik het over heb. Typen met een controller. Niet te doen! Daarom een van de betere aankopen die je kunt doen; een toetsenbord voor je PlayStation. Je hebt er twee soorten in, één die je boven aan je controller vastmaakt en de ander is een los (draadloos) toetsenbord zoals je die ook van de computer kent. Dit scheelt een boel ergernissen kan ik je vertellen!

De beste winkels voor PS Accessoires