Playstation Network onderhoud donderdag 12 februari

Aanstaande donderdag 12 januari is er een gepland onderhoud aan het playstation network. Het onderhoud zal duren van 18:00 tot 22:00 s’avonds. Helaas is dat net de tijd dat de meeste mensen in Nederland gamen. Het is nog onduidelijk of het mogelijk om online te gamen tijdens het onderhoud.

Over

Ik ben al jaren een vervend gamer, op verschillende platformen. Vroeger op de Nintendo 64, de PlayStation 2 en de eerste Xbox maar tegenwoordig vooral de PlayStation 4 en de Xbox One. Ik blijf dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen en deel de meest belangrijke dan ook graag. Daarnaast vind ik het leuk om het leven makkelijker te maken, voor mij en voor andere. Dat probeer ik ook met deze website. Zodat mensen met minder verstand van game consoles toch een goede aankoop kunnen doen en niet onnodig te veel betalen.