PlayStation TV nu te koop!

Vanaf vandaag ligt de PlayStation TV in Nederland in de winkels! Met de PlayStation TV kun je vergelijken met een extra console. Hij zorgt er namelijk voor dat je games kunt streamen van je PlayStation 4 naar een andere TV in huis. Maar er is meer.

Naast dus het op afstand spelen op je PlayStation 4, en dus eigenlijk het meer toegankelijk maken van de PS4 in andere kamers in huis kun je via de PlayStation TV PSP en PS Vita games op de TV spelen. In de toekomst gaat het zelfs mogelijk worden om PlayStation 3 games te spelen via de PS TV! Dit gaat gebeuren via de streaming-gaming dienst PlayStation Now, welke in 2015 in Europa zal gaan uitkomen.

Voor nog geen €100,- heb je de PlayStation TV al in huis, en dus eigenlijk een tweede PlayStation 4! Ideaal als er altijd ruzie is over wie wanneer mag gamen, en welke game. Je kunt namelijk eigen controllers koppelen aan de PS TV. Voor €99,- koop je de PlayStation TV samen met drie game titels: OlliOlli, Worms Revolution Extreme en Velocity Ultra. Daarnaast zit er een slot op voor PS Vita Gamekaarten, dus voor de hardcore PS Vita gamers is dit een ideale uitbreiding!

In Nederland is de PlayStation TV o.a. verkrijgbaar bij Nedgame en Bol.com.

Belangrijk: Voor mensen die denken dat de PlayStation TV te vergelijken is met de Apple TV, maar dan met extra features als het erop kunnen gamen, dit is helaas niet helemaal waar. De koppeling met een PlayStation 4 is namelijk vrij belangrijk in het geheel. De PlayStation TV laat je bijvoorbeeld geen gebruik maken van streamingdiensten als Netflix en Sony’s Music Unlimited. PS TV is dus vooral een aanvulling op andere producten van Sony in plaats van een losstaand product. Zo wordt er bijvoorbeeld ook geen controller of andere vorm van een afstandsbediening mee geleverd.

Over

Ik ben al jaren een vervend gamer, op verschillende platformen. Vroeger op de Nintendo 64, de PlayStation 2 en de eerste Xbox maar tegenwoordig vooral de PlayStation 4 en de Xbox One. Ik blijf dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen en deel de meest belangrijke dan ook graag. Daarnaast vind ik het leuk om het leven makkelijker te maken, voor mij en voor andere. Dat probeer ik ook met deze website. Zodat mensen met minder verstand van game consoles toch een goede aankoop kunnen doen en niet onnodig te veel betalen.