We’re back!

Yes, we zijn er weer!!! Nadat het even een tijd stil is geweest is er eindelijk weer tijd om te besteden aan PlayStation-kopen.org. Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest om de website in een nieuw jasje te steken en het overzicht weer helemaal up-to-date te krijgen. Komende dagen zal ik besteden om de belangrijkste veranderingen, updates en aankondigingen te bespreken zodat de website weer zo goed als up-to-date is!

Afstuderen en de PlayStation 4

Door mijn afstuderen / stage lopen kon ik helaas niet de tijd stoppen in PlayStation-kopen.org die noodzakelijk was. Daarbij hielp de nieuwe PlayStation 4 ook niet veel, er was zo veel te doen en te ontdekken dat ik het onderhouden van de website even heb laten schieten. Nu ik dan eindelijk mijn diploma op zak heb ben ik weer in de mogelijkheid om in de avonduren en op mijn vrije dagen tijd te besteden aan deze website. Het doel is niet veranderd: Een zo compleet mogelijk overzicht bieden van het PlayStation aanbod. Het is al lastig genoeg om een goede deal te maken, helemaal om uit te zoeken wat er nou allemaal wordt aangeboden. Dat doe ik dus voor je! Ik heb het aanbod van de beste game winkels gebundeld op PlayStation-kopen.org, zodat je de beste PlayStation kunt kopen, voor de laagste prijs. Of het nu de PlayStation 3 is of de PlayStation 4 is, ik heb alle mogelijke bundels die in Nederland te verkrijgen zijn op een rij gezet. Bekijk welke het beste bij je past en bestel hem eenvoudig online! Weet je nog niet zeker welke game console je het beste kunt kopen? Neem dan eens een kijkje op de Hulp bij aankoop pagina.

De nieuwe website

Zoals gezegd, een nieuwe website! Om het nieuwe tijdperk maar gelijk kracht bij te zetten vond ik het ook maar gelijk tijd voor een nieuwe website. Geschikt voor alle apparaten dus lekker makkelijk in gebruik! Mocht je nou vragen of opmerkingen hebben over de website, iets werkt niet goed of helemaal niet neem dan contact op. Dan zal ik kijken of ik het kan oplossen. Reacties zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Het laatste nieuws

In de periode dat ik te druk was om deze website te onderhouden is er natuurlijk wel het een en ander gebeurd op het gebied van de PlayStation. Positief en minder positief. De PlayStation 4 is werkelijk waar geniaal, maar dat er nu betaald moet worden voor PlayStation Plus is toch wel een groot nadeel. Ik zal niet alles hier gaan bespreken maar in de komende weken zal ik proberen om de website weer helemaal up-to-date te krijgen zodat je de beste keuze kunt maken bij het kopen van een PlayStation!

Over

Ik ben al jaren een vervend gamer, op verschillende platformen. Vroeger op de Nintendo 64, de PlayStation 2 en de eerste Xbox maar tegenwoordig vooral de PlayStation 4 en de Xbox One. Ik blijf dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen en deel de meest belangrijke dan ook graag. Daarnaast vind ik het leuk om het leven makkelijker te maken, voor mij en voor andere. Dat probeer ik ook met deze website. Zodat mensen met minder verstand van game consoles toch een goede aankoop kunnen doen en niet onnodig te veel betalen.